A karajt enyhén sózzuk, borsozzuk, megkenjük a mustárral, és hagyjuk állni, amíg a körettel foglalkozunk.
A zellert kb. 1 cm vastag darabokra vágjuk, az újburgonyát – mérettől függően – félbe vagy negyedbe. Sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk az aprított rozmaringgal. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, melléhelyezzük a félbevágott egész fej fokhagymát, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre.
A karajt magas hőfokon kérgesítjük mindkét oldalán a kókuszolajon, majd ha szép színt kapott, és letelt a 10 perc, a sütőbe helyezett zöldségekre helyezzük, így sütjük tovább 20-30 percet. Amikor puhák a zöldségek, és a hús is készre sült, a zöldségeket összekeverjük az aprított petrezselyemmel, és a hús mellé kínáljuk.